Toimitus Suomeen on aina ilmainen, tilauksen suuruudesta riippumatta! DPD-kuriiripalvelu toimittaa tilaukset antamaasi osoitteeseen 2-5 arkipäivän kuluessa. Kuriiri ilmoittaa ennen saaapumistaan suunnitellusta toimitusajankohdasta joko puhelimitse tai tekstiviestillä.

 

Toimitus muihin EU-maihin  kestää 5-10 arkipäivää. Alle 200 euron tilauksen toimituskulut ovat 15 euroa. Vähintään 200 euron tilauksille tarjoamme ilmaisen toimituksen antamaasi osoitteeseen.

 

  1. DPD-kuriiripalvelu vastaa E-sormus.fi:n toimituksista Suomeen alueella.
  2. Kaikki Suomeen menevät tilaukset, jotka on vastaanotettu ennen klo 13 (GMT +3:00) postitetaan samana päivänä tai seuraavana arkipäivänä.
  3. Tilaukset toimitetaan normaalisti kello 8-17 välisenä aikana. Muista tilausta tehdessäsi antaa puhelinnumerosi, jotta kuriiri saa sinuun yhteyden ja voitte sopia toimituksen ajankohdan.
  4. E-sormus.fi vakuuttaa kaikki tilaukset siihen hetkeen, jolloin se on toimitettu ostajan antamaan osoitteeseen. Kun vastaanotat tilauksesi, sinua vaaditaan allekirjoittamaan toimitus. Kyseisestä hetkestä alkaen tilattu tuote on sinun vastuullasi.
  5. Voit halutessasi maksaa kuriirin veloituksen toimitushetkellä. Maksu joko käteisellä tai pankkikortilla.