Koska haluamme sinun oleva tyytyväinen sekä työhömme että ostamaasi koruun, tarjoamme sinulle 30 päivän Rahat takaisin -takuun. Jollet ole ostokseesi tyytyväinen, palautamme koko ostohinnan!

 

Miten palautus tapahtuu?

 

Voit palauttaa haluamasi tuotteen 30 vuorokauden sisällä ja vaihtaa sen joko toiseen koruun tai pyytää rahasi takaisin. Ennen tuotteen palauttamista otathan yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteella: [email protected]. Siten saat ohjeet korun palauttamiseen.

 

Asiantuntijamme tarkistavat palauttamasi tuotteen kolmen päivän sisällä sen vastaanottamisesta (että koru on vahingoittumaton, sitä ei ole muutettu, eikä siinä ole käytön jälkiä), jonka jälkeen rahasi palautetaan.

 

Jos asiantuntijamme havaitsevat korun vahingoittneen, emme ota sitä vastaan, emmekä palauta rahojasi. Mittatilaustyönä valmistetuilla tuotteilla (eli tuotteilla, jotka eivät ole osa E-sormus.fi:n normaalia valikoimaa) ei ole palautusoikeutta. Ostaja vastaa tuotteen palautuskuluista.

 

Takuu

 

Voit olla varma, että olet ostanut erityisen korkealaatuisen korun, joka täyttää kansainväliset vaatimukset samoin kuin Kansainväliset tarkastusviranomaisen vaateet sekä luonnollisesti itse E-sormus.fi:n ja sen verkkokaupan filosofian vaateet.

 

Kaikki E-sormus.fi-myymälöitten tuotteet on merkitty Suomen vaatimilla laatumerkinnöillä: puhtauden osalta, jalokiven sertifikaatilla sekä vastuumerkinnällä. Seisomme vakaasti tuoteidemme laadun takana, ja siksi tarjoamme kullekin tuotteellemme 2 vuoden takuun.

 

Pidätämme itsellämme oikeuden mitätöidä takuun, jos tuote on ostajan toimien tai käsittelyn tuloksena vahingoittunut: siinä on naarmuja, taitteita tms.