E-sormus.fi on korukauppa, jollaista et ole aiemmin tavannut. Žeidelis.lt on tiimi ammattilaisia, jotka ovat aina valmiita kuuntelemaan sinun toiveitasi ja auttamaan sopivimman vaihtoehdon valinnassa.

Ennen korun käsiisi saapumista kokeneet korukäsityöläisemme ovat kuluttaneet monen monta tuntia korkealaatuisen korun luontiin. Valitsemme ja arvioimme kunkin tuotteen erikseen, joten voit olla täysin varma, että olet ostamassa kaikkein tiukimmat laatuvaatimukset täyttävää tuotetta.

Tiedämme, että nykymaailmassa vaatimukset ja tyylit vaihtuvat nopeaa tahtia, korut mukaan lukien. Nuoret, energiset ja asiakaskeskeiset koruasiantuntijamme pitävät jatkuvasti silmällä korumaailman tuoreimpia trendejä, koruja ja jalkokiviä ja välittävät sitten oppimansa jo 25 vuoden kokemuksen omaavalle koruluojien tiimillemme.

Pyrimme aina löytämään sinulle sen omaa persoonallisuuttasi ja elämäntarinaasi parhaiten kuvastavan korun!

 

Filosofiamme

Uskomme, että koru on paljon muutakin kuin kaunis ja kiiltävä esine tai statussymboli. Meille kukin koru on oma henkilökohtainen tarinansa. Tarina, jolle juuri sinä kenties haluat antaa merkityksen tai luoda sellaisen korulle. Siksi emme halua kasvaa massamarkkinoita palvelevaksi verkostoksi, joka tuottaisi tuhansia identitenttisiä koruja.

Koruvalmistajamme omaavat 25 vuoden kokemuksen, ollen alansa mestareita ja pyrkien aina luomaan uniikkeja koruyksilöitä. Voit olla varma, että pian käsissäsi pitelemäsi koru on pitkän luomisprosessin tulosta ja valmistettu suurella huolella ja rakkaudella. Olemme varmoja, että tulet huomaamaan sen itsekin!

 

Laaja tuotevalikoima ja kohtuulliset hinnat

E-sormus.fi myy sormuksia, korvakoruja ja riipuksia, jotka on valmistettu Länsi-Euroopassa. Valikoimme huolelle vain korkealaatuisia ja ajan henkeä edustavia koruja.

E-sormus.fi tarjoaa asiakkailleen kullasta ja platinasta valmistettuja koruja, joita koristavat timantit, safiirit, rubiinit, smaragdit tai muut jalokivet.

Lisäksi tarjoamme mittatilaustyönä valmistettuja koruja ainutlaatuista ja täysin yksilöllistä korua kaipaavile asiakkaille. Siten voit olla varma, ettet koskaan tule tapaamaan samaa koru kenenkään toisen yllä, millä tahansa maailmankolkalla liikutkaan. Autamme sinua ilmaisemaan omaa ainutlaatuisuuttasi!

Korkealaatuiset ja silti kohtuuhintaiset, erityisen uniikit korut ovat käyntikorttimme ja elämäntyömme. Uskomme vakaasti, että jokaisella tulee olla oikeus hankkia eliniän kestäviä laatukoruja ja vieläpä edullisesti.

Kaikken tärkeintä meille kuitenkin on, että juuri sinä löydät valikoimastamme sen OMAN unelmakorusi. E-sormus.fi on yhtä kuin koru tavalliselle ihmiselle, jolla on ainutlaatuinen tarina.