Arvostelut

Kihla-ja vihkisormukset

Kihla- tai vihkisormuksen valinta ei ole helppoa

Ensimietteellä saattaa luulla, että kihla- tai vihkisormus on vain vaatimaton koru, eikä sellaisen löytäminen vie kauaa. Eihän kyseessä sentään ole asunto tai auto! Jokainen kihlautumista tai vihkimistä varten internetistä esimerkiksi sormuksia etsivä ja hakukenttään sanat ”kihlasormusten hinnat”, ”kihlasormukset Helsinki”, ”vihkisormusten hinnat”, ”vihkisormukset Helsinki” jne. kirjoittanut kuitenkin tietää valikoiman olevan valtaisan. Verkkokaupat tarjoavat laajan valikoiman uusia, ainutlaatuisia, moderneja, tilauksesta valmistettavia kihla- ja vihkisormuksia. Vaihtoehtoja on lukemattomia! Kuinka siis osaat valita ne oikeat ja jättää virheet tekemättä?

Sormuksen valinnan ehdottomasti tärkein kriteeri on

Ensinnäkin pidä mielessäsi, että kihla- tai vihkisormus on koru, jota tulet käyttämään päivittäin. Mieti siis huolella, kummassa kädessä ja missä sormessa tulet sellaista kantamaan. Mieti myös sormuksen mukavuutta, päivittäisiä puuhiasi ja elämäntapaasi, aktiviteettitasoasi ja persoonallista tyyliäsi. Onhan kihla- tai vihkisormus lopujen lopuksi erityisen näkyvä koru, ja siten sen tulee heijastaa persoonaasi ja luonnettasi. Kenties korukiven yksinkertainen tai moderni muoto sopii sinulle parhaiten, tai sitten päinvastoin mattapintainen ja pehmeäsävyinen valkokultainen vihkisormus näyttää sormessasi parhaalta. Pidä kuitenkin mielessäsi, ettei sinun tarvitse rajoittaa valintaasi verkkokauppojen valmiiseen valikoimaan. Ilmaise sormuksella omaa ainutlaatuista tyyliäsi! Kenties haluat teille mittatilaustyönä valmistetut kihlasormukset? Tai kenties haluat kihla-tai vihkisormuksiisi kaiverrukset? Kuten huomaat, valinta ei olekaan aivan helppo.

Kihlasormusta kannetaan tavallisesti vasemmassa kädessä. Sinun tulee siis ottaa selville kihlattusi sormen koko ja vasta sitten valita kihalsormukset. Ethän suinkaan halua sirokätisen valittusi käyttävän hänen käteensä aivan liian suurella briljantilla varustettua sormusta. Klassiset kihlasormukset ovat aina varma valinta.

Vihkisormusten valinta on hieman helpompaa. Silloin tapahtumaa ei enää suinkaan tarvitse salailla, tai arvailla kumppanisi käden kokoa tai siihen parhaiten sopivaa ja hänet ikionnelliseksi tekevää sormusta. Useimmat haluavat itselleen kihlasormusten kanssa samasta metallista valmistetut vihkisormukset. Vaikka kelta- ja valkokulta sopivatkin mainiosti yhteen, ihmiset valitsevat tavallisesti joko saman metallin tai ainakin samanväriset metallit. Miksi sitten kannattaa valita samanväriset metallit? Eräät haluavat saada kahdesta sormuksesta itselleen yhden, jotta koruja on kädessä vähemmän. Tässä tapauksessa sinun ei kannata sekoittaa kelta- ja valkokultaa toistensa seuraan.

Kihla- ja vihkisormusten hinnat

Vihkisormukset Helsingissä, vihkisormukset Tampereella, kihlasormukset Helsingissä: verkkokaupan kohdalla sijainnilla ei ole väliä. Kaiken tärkeintähän on löytää se teille sopivin sormus. Jos voit kokeilla sormuksia paikan päällä, verkkokauppa lyö monet laudalta! Mutta älä suorita valintaasi vai sen kriteerin perusteella. Asiakkaat kysyvät usein, kuinka heidän tulisi päätellä kihla- tai vihkisormusten paras hintalaatusuhde! Siihen ei ole olemassa selkeää vastausta. Kihla- ja vihkisormusten hinnat pääsevät harvoin yllättämään. Kukin sormus on uniikki, joten on mahdotonta sanoa, paljonko sinun kannattaa sijoittaa eliniäksi ostettavaan sormukseen. Sinun ei tietenkään tule sijoittaa kaikkia rahojasi sormuksiin, mutta koeta välttää valitsemasta kaikkein halvimpia sormuksiakaan. Onhan sormus ikuisen rakkautenne lupauksen symboli. Tee valintasi huolella ja kiireettä!

Miksi valita juuri meidät?

E-sormus.fi on korujen verkkokauppa, joka kohtaa asiantuntemuksella niin tuotteet kuin asiakkaitten tarpeet ja toiveet. Tarjoamme laajan tuotevalikoiman, ainutlaatuiset hinnat, kampanjoita ja alennuksia, sekä ystävällistä ja ammattitaitoista palvelua. Olemme paljon muutakin kuin vain korukauppa. E-sormus.fi - nimen taustalla on vuosikausia rakkaudella vaalittu filosofia ja joukko ammattilaisia, jotka pyrkivät täyttämään kaikki vaateesi ja avustamaan sen oikean kihla- tai vihkisormuksen valinnassa. Kauppamme tuotteet on valmistettu kokeneiden koruvalmistajien käsissä. Monet heistä ovat toimineet korualan käsityöläisinä jo 25 vuoden ajan ja luoneet kymmeniä uskomattomia koruaarteita. Heille jokainen koru on yhtä ainutlaatuinen ja niin työvaihe kuin itse tuote saavat osakseen kaiken heidän huomionsa ja ammattaitaitonsa. Siten voit olla varma, että pitkän etsinnän jälkeen vihdoin löytämäsi koru on luotu rakkaudella ja huolella ja viimeistelty niin oikeilla työkaluilla kuin erityisen tarkalla ammattisilmällä.

Laatu on yksi tärkeimmistä kriteereistä aina, kun valitset kulta- tai timanttituotteita, tai mitä tahansa muita ekslusiivisen suunnittelun omaavia, erikoisvalmisteisia koruja. Siksi koulutamme jatkuvasti asiakaspalvelusta vastaavia ammattilaisiamme ja koruvalmistajiamme tuntemaan eri puolilla maailmaa vallitsevat alan uusimmat trendit ja tyylisuunnat. Sen vuoksi ainutlaatuisia tuotteita etsivät löytävät kohtuuhintaisia riipuksia, korvakoruja ja kihlasormuksia.

Huolehdimme joka päivä, että asiakkaamme löytävät luotamme uniikit vihkisormukset, parhaan hintalaatusuhteen kihlasormukset sekä mittatilaustyönä valmistetut tuotteet. Uskomme vakaasti, että kukin koruvalmistajiemme koru on luotu osaksi asiakkaittemme elämäntarinaa. Vihkisormukset todistavat ikuisen rakkauden lupausta, timanttiset korvakorut voivat symbolisoida kauan odotettua syntymäpäivää, ja korullinen riipus puolestaan saattaa liittyä hartaasti odotettuun muuttoon tai muutokseen. Elämä on täynnä ainutlaatuisia hetkiä!

Valitsemasi korut eivät siis suinkaan ole vain satunnaisia asusteita vaan ilahduttavat sinua päivittäin. Valitsemasi koru kertoo lisäksi persoonallisuudestasi, säilyttää kallisarvoiset muistosi ja kertoo tarinasi! Salli meidän olla osa elämääsi! E-sormus.fi - verkkokauppa tarjoaa ilmaisen toimituksen Suomeen ja ainutlaatuiset ehdot muihin maihin. Lisäksi voit ostaa unelmiesi korut osamaksulla, yhteistyökumppaneittemme ehtojen mukaisesti. Parasta palvelua tarjotaksemme sinulle on mahdollisuus tutustua haluamiisi tuotteisiin, kunhan sovit asiasta ennakkoon asiapalvelumme kanssa.

Ymmärrämme, että oikean sormuskoon määritteleminen on toisinaan hankalaa, sillä sormien paksuus riippuu jopa sääoloista ja tunnetilasta. Siten koko saattaa hyvinkin muuttua tilauksen teon jälkeen. Jollei valittu sormus ole oikean kokoinen, voit tarvita suuremman tai pienemmän koon. Muutamme sormuksen kokoa mielellämme mahdollisimman pian, jottei elämäsi tärkein hetki kärsi. Jos merkittävään päivämäärään on vielä runsaasti aikaa, suosittelemme sinua harkitsemaan mittatilauskorun tilaamista. Koruvalmistajillamme on kokemusta alalta jopa 25 vuoden ajalta, ja he ovat aina valmiita kuuntelemaan ideoistasi, neuvomaan ja vastaamaan kysymyksiisi.

Asiantuntevaa palvelua, ammattitaitoiset ja kokeneet valmistajat, laaja koruvalikoima – E-sormus.fi - kaupasta löydät aina kaipaamasi!